Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Renzo van Emmerik bedankt iedereen voor ‘zijn droom’' De coureur kiest nu voor een maatschappelijk leven.
08feb

Renzo van Emmerik bedankt iedereen voor ‘zijn droom’

MEEUWEN - Motorcoureur Renzo van Emmerik heeft zijn racehelm aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Dat maakte hij eerder bekend. Na tien mooie seizoenen met vooral hoogtepunten en prachtige herinneringen vindt hij het tijd om te stoppen met racen in competitieverband. Hij bedankt iedereen die een steun voor hem was.

Van Emmerik laat nog een keer weten: 'Na lang en goed overwegen heb ik besloten om te stoppen met het intensief deelnemen aan de wegrace sport. Het was een lastige beslissing, want racen is mijn lust en mijn leven. Samen met mijn familie heb ik veel energie, tijd en geld in het racen gestoken. We hebben altijd geprobeerd om het maximale eruit te halen wat er in zit, ook omdat ik dat verplicht was naar mijn sponsoren toe die me in staat hebben gesteld om te kunnen racen en deze mooie ervaringen op te doen.'

Dank
De 1000cc SuperBike rijder uit Meeuwen verwachtte dat het in de toekomst steeds lastiger wordt  om zijn maatschappelijke leven te combineren met het racen en omdat hij alleen met 100% inzet wil kunnen deelnemen, was stoppen de enige keuze.

Van Emmerik: 'Het was een geweldige ervaring en ik ben iedereen meer dan dankbaar die mij hebben geholpen mijn dromen waar te maken. In het bijzonder mijn sponsors. Ik hoop dat ik in al die jaren heb laten zien dat ik dankbaar ben voor alle steun die ik van iedereen heb gehad, in welke vorm en mate dan ook.'

Zie ook:
Renzo van Emmerik stopt met racerij (wo, 6 jan 2021)


Deel dit bericht met je vrienden!