Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Renzo van Emmerik stopt met racerij' Renzo zoekt ooit wel weer een circuit op, maar niet voor een kampioenschap.
06jan

Renzo van Emmerik stopt met racerij

MEEUWEN - Renzo van Emmerik heeft besloten te stoppen met racen. Dat maakt hij zelf bekend via de social media.

'Ik heb een poosje niet meer van mij laten horen en vele van jullie vragen zich waarschijnlijk af waarom. Na lang en goed overwegen, heb ik besloten om te stoppen met het intensief deelnemen aan de wegracesport. Na tien mooie seizoenen met vooral hoogtepunten en hele mooie herinneringen is het tijd om te stoppen met racen.'

Van Emmerik noemt het racen een geweldige ervaring en dankt iedereen die mij heeft geholpen zijn dromen waar te maken. 'Ik hoop dat ik jullie in al die jaren heb laten zien dat ik dankbaar ben voor alle steun die ik van iedereen heb gehad, in welke vorm en mate dan ook.'

Belangrijke dingen
Het racen zit de Meeuwenaar in zijn bloed. Daarom verwacht hij zeker weer een keer het circuit te berijden, maar niet meer in een kampioenschap. 'Er is nu een tijd aangekomen in mijn leven om mij te focussen op andere belangrijke dingen.'

(Foto Renzo van Emmerik)

Zie ook:
Renzo van Emmerik eindigt als 5e in kampioenschap (ma, 12 okt 2020)
Renzo van Emmerik pakt tweede plaats in spectaculaire race (ma, 5 okt 2020)
Renzo van Emmerik wint SuperBike race (zo, 27 sep 2020)
Renzo van Emmerik pakt vierde plek (ma, 14 sep 2020)
Progressie voor motorcoureur Renzo van Emmerik (di, 21 jul 2020)
Eerste race Renzo van Emmerik levert 6e plek op (ma, 13 jul 2020)
Renzo van Emmerik hoopt binnenkort weer te kunnen racen (vr, 8 mei 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!