Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rick Sonnema geslecteerd voor EK Karate in Baku' Sonnema in actie op een eerder toernooi (archieffoto).
05mrt

Rick Sonnema geslecteerd voor EK Karate in Baku

WIJK EN AALBURG - Deze week kreeg karateka Rick Sonnema, namens bondscoach Almir Skrijelj, te horen dat hij Nederland mag vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Karate Senioren in Baku, Azerbeidzjan. Rick zal uitkomen in de categorie Kata Heren.

Na tweemaal actief te zijn geweest op het Jeugd EK en éénmaal eerder op een Senioren EK werd al een mooie ervaring opgebouwd om iets moois te kunnen laten zien in Baku.

Afgelopen jaar viel Sonnema met zijn 17e plaats nipt buiten de tweede ronde. Een jaar eerder viel Rick met een zevende plaats op het EJK net buiten de medailles. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt en veel geïnvesteerd. De komende periode zal Sonnema er alles aan doen om de eerdere prestaties te gaan verbeteren.

Het Europees kampioenschap staat gepland van 25 tot en met 29 maart in Baku, Azerbeidzjan.

Tot die tijd gaat Rick er samen met Gerrie van Tilburg van Karate-do Academie Itosu uit Waalwijk alles aan doen om zo fit en goed mogelijk op het EK te verschijnen.

(Archieffoto Rick Sonnema)Deel dit bericht met je vrienden!