Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Clubkampioenschap L.I.O.S. geslaagd' L.I.O.S. weer terug op de rails gaat sterker de toekomst tegemoet.
24feb

Clubkampioenschap L.I.O.S. geslaagd

VEEN - Na de omstreden doorstart van afgelopen jaar, hield gymvereniging L.I.O.S. zaterdag (22-2)  haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Met een nieuw energiek team van bestuur, trainers en vrijwilligers, werd deze dag een groot succes. De opkomst van ouders en geïnteresseerden was groot.

Alle meisjes van groep 5 t/m 8 lieten hun beste oefeningen zien op diverse onderdelen als, balk, ringen, vloer, rekstok etc. Onder aanmoediging van familie en vrienden deden ze hun uiterste best met mooie cijfers tot gevolg. Ongelofelijk spannende en hoge scores werden behaald. Sommige scores bepaalden de uitslag van nummers 1, 2, 3 met een tiende punt. 

Na het uitreiken van de vele gewonnen bekers en medailles, was het in de tweede ronde de beurt aan de meisjes van groep 3-4 en aan alle jongens van groep 3 t/m voortgezet onderwijs.

Kampioen
Toen volgde het meest spannende moment van de ochtend: het bekendmaken van de kampioen jongens en kampioen meisjes.

Bij de meisjes werd deze beker gewonnen door Elise Vos groep 4
Bij de jongens werd deze beker gewonnen door Lowie Lijftogt V.O.
Met een voorsprong van een punt ging de kampioenswisselbeker naar Lowie Lijftogt.

Dank
L.I.O.S. laat weten: 'Met de nieuwe energie van vele mensen, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde zaterdag voor de clubkampioenschappen. Met nieuwe plannen en ideeën is gymvereniging L.I.O.S. weer terug op de rails en gaat sterker de toekomst tegemoet. Graag willen wij alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp bij deze ochtend. Zij bewezen dat vele handen licht werk maken. Daarnaast bedanken wij ook onze sponsoren voor hun bijdragen.'Deel dit bericht met je vrienden!