Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Doorstart voor gymvereniging L.I.O.S.' L.I.O.S. bezint zich ook op uitbreiding van beweegmogelijkheden.
29nov

Doorstart voor gymvereniging L.I.O.S.

VEEN - Gymvereniging L.I.O.S. heeft een aantal kritieke weken achter de rug. De vereniging kampte met een gebrek aan bestuursleden en technische leiding. L.I.O.S. stond op het punt om als vereniging ontbonden te worden. Maar toen keerde het tij. 

Nu diverse vergaderingen. intensief overleg en de zoektocht naar een nieuwe trainer is het gelukt om beide problemen te tackelen.

Inmiddels is het bestuur weer compleet en uitgebreid met maar liefst vier nieuwe leden. Arnoud Vos en Arno Boll nemen samen het voorzitterschap over van Brigitte de Lang. Zij blijft wel als bestuurslid aan de vereniging verbonden. Mirjam Oomen, Wilma Schreuders en Liesbeth Kleinloog gaan één van de vele andere bestuurstaken voor hun rekening nemen.

Wat betreft de technische leiding: Bas Noorloos heeft zich aangemeld en is bereid gevonden de jongensgroepen te trainen. Mariska Kuiper blijft de meidengroepen lesgeven en Maaike van Baaren verzorgt de nijntje peuter/kleuterlessen.

Ideeën
Met zoveel frisse inzet ontstaan ook nieuwe ideeën. L.I.O.S. bezint zich op het aanbod van de lessen en op een uitbreiding van beweegmogelijkheden. 'Welke dat zijn blijft nog even een verrassing.'

De vereniging laat weten: 'Op dit moment is het bestuur blij u te mogen melden dat Gymvereniging L.I.O.S. een doorstart heeft gemaakt.'

Voor meer informatie of het opgeven van nieuwe leden: www.gym-liosveen.nl. Op Facebook vindt u de vereniging als gymvereniging LIOS. Of stuur een mail naar liosveen@gmail.com.

(Archieffoto ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!