Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rick Sonnema geeft karateles in Eethen' Leren focussen en zelfvertrouwen en weerbaarheid opbouwen.
17nov 2019

Rick Sonnema geeft karateles in Eethen

EETHEN - Vanaf woensdag 8 januari start Karate-do Academie Itosu met karatelessen in de gymzaal aan de nieuwe steeg 4 in Eethen. Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg gaat deze lessen verzorgen op iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00uur. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn leuk voor jong en oud.

Naast dat onderling respect en plezier voorop staan tijdens de lessen word op een leuke manier kennis gemaakt met de sport karate.
Het doel van de lessen is om te leren focussen en zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen. Ook het lichaam wordt getraind op onder andere reflexen, kracht en lenigheid.

Rick
Rick Sonnema is al 12 jaar actief lid bij Karate-do Academie Itosu, heeft dit jaar zijn 3e dan behaald en is al jaren lid van de Nederlandse selectie van de Karate Bond Nederland (KBN).
Rick is meervoudig Nederlands kampioen karate, heeft een zevende plaats op het Europees kampioenschap -21 jaar en heeft diverse nationale en internationale titels op zijn naam staan.

Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op met Rick Sonnema;
Rick.itosu@hotmail.com of 06-18695961.Deel dit bericht met je vrienden!