vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Achilles Veen wint ook tweede oefenwedstrijd

5 augustus 2019 (door AalburgNet)

VEEN - Zaterdag 3 augustus speelde Achilles Veen 1 zijn tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. Tegenstander op de Hanen Weide was derde divisionist en streekgenoot SteDoCo.

Na een kwartier spelen kwam Achilles Veen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Niek Wilborts. In de 23e minuut komt SteDoCo op gelijke hoogte na een mooie actie over links en een strak ingekopte voorzet. Kort na de rust is het echter Sen Aerts die weer orde op zaken stelt en knap de 2-1 maakt. In de 75e minuut komt zelfs de 3-1 nog op het scorebord wanneer een verdediger van SteDoCo de bal knullig langs zijn doelman in het eigen doel werkt.

Na de 5-7 uit tegen Blauw/Geel ’38 nu dus wederom een overwinning tegen een club uit de derde divisie.

Volgende wedstrijd
Donderdag 8 augustus staat de volgende wedstrijd op het programma. In het kader van het OJC Tournament speelt Achilles Veen dan om 20:00 uur een wedstrijd tegen OJC Rosmalen op sportcomplex De Groote Wielen in Rosmalen.