Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Spontane actie voor G-team (Sparta’30) brengt 250 euro op' Jakko Bouman overhandigde de opbrengst aan het G-team.
02jul

Spontane actie voor G-team (Sparta’30) brengt 250 euro op

WIJK EN AALBURG / ANDEL - Op de afgelopen Jaarmarkt (15-6) in Wijk en Aalburg konden de bezoekers de helde dag voor 2 euro een gokje wagen over de eindstand Nederland-Kameroen. Onder de juist voorspelde uitslagen werd een Erima-voetbal verloot. De opbrengst van deze actie (250 euro) ging volledig naar het G-team van Sparta’30.

De actie was een initiatief van Oké FM, Mediaplein Altena.Net, Jakko Sport en Drukkerij Bouman in samenwerking met de organisatie van de Jaarmarkt. Het idee hiervoor ontstond spontaan tijdens een uitzending van Oké Magazine. Daar kreeg de Jaarmarkt een podium en live op de radio gingen betrokken partijen de uitdaging met elkaar aan.

De wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen werd tijdens de Aalburgse Jaarmarkt op het Marktplein vertoond via een supergroot tv-scherm.

Prachtig bedrag

Het G-team laat weten: “Wij willen als G-team en Sparta’30 Jakko Sport, Oké FM en de anderen hartelijk bedanken voor deze fantastische actie die het prachtige bedrag van € 250,00 opgebracht heeft.”

Onderstaand de posters waarmee de actie tijdens de Jaarmarkt werd aangekondigd.

Zie ook:
Jaarmarkt Aalburg handhaaft succes (wo, 19 jun 2019)
Nederland-Kameroen inzet actie G-Team Sparta'30 (vr, 14 jun 2019)
Rommelmarkt Jaarmarkt Aalburg nu al een succes (vr, 10 mei 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!