Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nijntje Beweegdiploma brengt een glimlach van oor tot oor'
26mei

Nijntje Beweegdiploma brengt een glimlach van oor tot oor

WIJK EN AALBURG - Bij Sportvereniging W.I.K. Wijk en Aalburg kunnen kinderen hun nijntje Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het Nijntje Beweegdiploma. En dat moment is een klein feestje.

Op zaterdag 25 mei was daarom de gymzaal versierd met Nijntje-slingers en ballonnen. De kinderen mochten zelf ook iets van Nijntje meenemen naar de les. Nadat zij onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s de geleerde vaardigheden lieten zien, ontvingen zij het Nijntje Beweegdiploma van juf Martine. De feestelijke les werd afgesloten met een Nijntje-dans.

Enthousiast
Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de lessen. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het Nijntje Beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen is ook het zwemmen een stuk verbeterd : ‘Mijn zoon heeft leren duikelen bij het Beweegdiploma en durft nu ook te duiken in het zwembad. Super!’Deel dit bericht met je vrienden!