Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Podiumplek voor Renzo van Emmerik' Op het TT Circuit in Assen vierde Emmerik zijn feestje.
20mei

Podiumplek voor Renzo van Emmerik

MEEUWEN - Renzo van Emmerik uit Meeuwen behaalde tijdens de derde ONK SuperCup 1000 race op zaterdag 18 mei in Assen een derde plek. Daarmee haalde hij dit jaar zijn eerste podiumplek.

Hoewel tijdens de voorafgaande trainingsdag kostbare rijtijd verloren ging door het wisselvallige weer, sloot de coureur uit Meeuwen de dag niettemin met een snelle rondetijd af. 

Van Emmerik: ”Ik was niet helemaal tevreden met mijn rondetijd in de kwalificaties maar toch mocht ik starten vanaf de vierde startplek. Vanaf de start van de race kon ik meteen aansluiten bij de kopgroep. Het lukte me na een aantal ronden twee plekken te winnen waardoor ik op de derde positie terecht kwam. Mijn tempo was te laag om mee te kunnen met de eerste twee, maar ik kon wel de derde plek veiligstellen en daarmee het eerste podium van dit seizoen behalen.“Deel dit bericht met je vrienden!