Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Achilles Veen 1 schakelt Gilze uit' Het team van interimcoach Johan van Bijsterveld had niet veel moeite met de derdeklasser.
27feb

Achilles Veen 1 schakelt Gilze uit

VEEN - Dinsdag 26 februari speelde Achilles Veen een thuiswedstrijd in de 1/8 finale van de Districtsbeker Zuid I tegen vv Gilze.

De manschappen van interim-coach Johan van Bijsterveld hadden niet veel moeite met de derdeklasser. De rust werd bereikt met een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sen Aerts.

In de tweede helft wist Achilles Veen nog viermaal doel te treffen. Niek Wilborts, Ilias Zaimi, Roel de Kruijk en Theo Martens bepaalden de eindstand op 5-0.

Kwartfinale
Achilles Veen zal in de kwartfinale thuis aantreden tegen Unitas zondag of LRC Leerdam. Deze ploegen ontmoeten elkaar aanstaande zaterdag in de 1/8 finale.

Mocht Achilles Veen nog een ronde verder kunnen komen, dan is in ieder geval plaatsing voor de voorronde van de KNVB-beker van volgend seizoen afgedwongen.

Carnaval
Aanstaande zaterdag is er voor Achilles Veen in verband met Carnaval geen programma. De kantine gaat wel om 16:00 uur open. Zaterdag 9 maart wordt door Achilles Veen 1 de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen Ter Leede. (VV Achilles Veen)Deel dit bericht met je vrienden!