Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bestuurswisselingen bij W.I.K.' ‘Vrijwilligers zijn belangrijk voor de vereniging’, aldus het bestuur.
07feb

Bestuurswisselingen bij W.I.K.

WIJK EN AALBURG - Karin Schipper is gestopt met haar bestuurswerkzaamheden bij sportvereniging W.I.K. Jarenlang zette zij zich als vrijwilligster belangeloos in. Tegelijkertijd zijn er ook andere wisselingen binnen het bestuur van gym- en turnvereniging Willen Is Kunnen (W.I.K.).

Samen met Joke van der Kolk was Karin verantwoordelijk voor de technische zaken binnen de vereniging. Sinds 2014 was zij ook interim-voorzitter van de vereniging. Het afgelopen jaar van haar interim-voorzitterschap was ‘hectisch’. Diverse raadsvergaderingen werden bijgewoond en was er de discussie voor het behoud van de sportzaal in de Tulpstraat en uitbreiding van de sportcapaciteit in d’Alburcht. Dit alles resulteerde in een uitgebreid overdrachtsdossier dat nog in opdracht van de gemeente Aalburg werd gemaakt en nu op de agenda van de gemeente Altena staat. Het bestuur dankt Karin Schipper voor haar inzet: ‘Vrijwilligers mogen in het zonnetje worden gezet, ook als zij na jaren hard werken, besluiten te stoppen.’

Bestuur

Goof van Rijswijk is toegetreden tot het bestuur van W.I.K. Zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn zeer welkom. Goof neemt voorlopig de functie van secretaris op zich.
Jojanneke van Dalen maakt al ruim vier jaar deel uit van het bestuur. Zij is verkozen tot voorzitter. Samen met André den Boer (penningmeester) en Esther van Leeuwen (algemeen bestuurslid) vormen zij nu het bestuur van SV W.I.K.Deel dit bericht met je vrienden!