Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'JanThijs de Fijter legt voorzittershamer neer bij Achilles Veen' JanThijs de Fijter overhandigt de voorzittershamer aan Henk Schreuders (rechts).
06jan

JanThijs de Fijter legt voorzittershamer neer bij Achilles Veen

VEEN - Zaterdag (5-1) tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Achilles Veen nam JanThijs de Fijter afscheid als voorzitter van Achilles Veen. Na ruim 10 jaar trouwe dienst besloot hij een stapje terug te doen. Hij droeg daarbij symbolisch de voorzittershamer over aan Henk Schreuders, die hem in deze functie opvolgt.

Schreuders bedankte De Fijter in zijn toespraak voor de afgelopen 10 jaren waarin JanThijs ‘vol overgave aan het roer heeft gestaan van onze mooie club. En het waren nogal roerige jaren met als hoogtepunt natuurlijk de verhuizing naar ons prachtige sportcomplex aan de Groeneweg.’

Erevoorzitter

Het bestuur van Achilles Veen benoemde JanThijs tot erevoorzitter van Achilles Veen. Een bijzondere titel die in de clubgeschiedenis pas voor de tweede keer wordt uitgereikt. Alleen de inmiddels overleden Goof van Andel ging De Fijter voor in deze eervolle functie.

Het bestuur besluit: ‘Vanaf deze plaats wil het bestuur van Achilles Veen JanThijs nogmaals bedanken voor zijn inzet in de afgelopen 10 jaar.’

(Foto Achilles Veen)Deel dit bericht met je vrienden!