Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Renzo van Emmerik sluit raceseizoen tevreden af' 'Ik heb lekker gereden, plezier gehad en alles heel gehouden.'
15okt

Renzo van Emmerik sluit raceseizoen tevreden af

MEEUWEN - Met een vierde en vijfde plek tijdens de laatste twee wedstrijden dit jaar (zaterdag 13-10) in Assen sloot Renzo van Emmerik uit Meeuwen het ONK SuperCup 1000 kampioenschap met een tevreden gevoel af.

Na hard werken lukte het toch om zijn BMW S1000RR weer helemaal op te bouwen na de zware crash tijdens trainingen in Frankrijk waarbij de motorfiets zwaar was beschadigd. Tijdens de trainingen op vrijdag kwamen toch wat kleine probleempjes boven drijven maar die konden allemaal worden opgelost.

Goed gevoel
Renzo van Emmerik: “Bij beide wedstrijden van 10 ronden startte ik heel slecht en moest ik me terug vechten vanaf de negende plaats na de eerste ronde. In race één knokte ik mij terug naar plek vier.
In race twee lukte dat ook bijna maar helaas maakte ik een schakelfoutje waardoor ik genoegen moest nemen met plek vijf. Ik weet dat ik iets onder mijn niveau reed, maar ik heb lekker gereden, plezier gehad en alles heel gehouden. Na alle pech dit jaar was het belangrijk het seizoen 2018 met een goed gevoel af te sluiten en hebben we met het Team RPM een mooie dag gehad.”Deel dit bericht met je vrienden!