Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Noad 3 overklast koploper BLC' Noad 3 bezet derde plaats en is de enige ploeg zonder puntverlies.
14okt

Noad 3 overklast koploper BLC

WIJK EN AALBURG - Noad 3 boekte zaterdag (13-10) een prachtig resultaat tegen de ongeslagen koploper BLC. De Bosschenaren werden met een klinkende 4-0 naar huis gestuurd.

Noad 3 begon voortvarend aan de wedstrijd. BLC werd gelijk onder druk gezet en wist niet goed om te gaan met de felheid van Noad waardoor er gelijk richting elkaar en de scheids al kleine irritaties ontstonden. Binnen het kwartier was daar de voorsprong voor Noad. De wederom sterk spelende Jordy van der Plas creëerde zich een weg door de verdediging en schoot van rand 16 de bal buiten het bereik van de Bossche goalie.

Na 25 min was daar de 2-0 van Mike de Vaan. Met een prachtige pass zette Erwin Sterkenburg hem vrij voor de keeper en hij wist de bal mooi over de keeper van BLC te lepelen.
Op slag van rust wist Noad de wedstrijd nog verder naar zich toe te trekken. Een vrije trap van Luca Vos spatte uiteen op de kruising, maar gelukkig was Mike er als de kippen bij om de bal tegen de touwen de koppen. 3-0 ruststand.

In de rust nog even een tactische bespreking hoe we deze overwinning over de streep gingen slepen. Björn van Loon kwam in het veld voor de foutloos spelende Kilian “de koerier” Bouman. Ramon Schreuders gaf aan nog wel even door te kunnen. Hij liep als een ‘jong gretig kalfje’ door de wei om het elke Bosschenaar die in de buurt kwam ontzettend lastig te maken en hem te passeren.

Na rust speelde Noad de wedstrijd goed uit. Er werden nog drie wissels toegepast. Geordie Bouman, Ciel Vos en Matthijs Kuipers kwamen in het veld voor de eveneens goed spelende Erwin Sterkenburg, Mike de Vaan en Ramon Schreuders.

Zelf na vier wissels bleef het team sterk overeind. Marc de Waal en Roy Blijenburg volbrachten de 90 minuten goed als duo op het middenveld. Wesley van de Goor completeerde zijn goede wedstrijd door de 4-0 en tevens de eindstand op scorebord te krijgen. Michiel Vos wist een clean sheet te noteren en gaf daarmee een goed voorbeeld aan Bob Paulussen. Remo van Veen was ook foutloos. Ook Bram Bok haalde een dikke voldoende. 

Na twee wedstrijden en tevens twee overwinningen bezet Noad 3 een prachtige derde plaats en is het de enige ploeg zonder puntverlies.

Aanstaande zaterdag een rustdag en over twee weken een wedstrijd uit tegen Neo.

(foto Noad3)Deel dit bericht met je vrienden!