Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geen herkansing voor Rick Sonnema' Rick speelde dit weekend in een sterk deelnemersveld.
30sep 2018

Geen herkansing voor Rick Sonnema

AALBURG - Dit weekend was karateka Rick Sonnema in Berlijn waar hij deelbam aan de internationale Banzai cup. Een toernooi met een sterk internationaal deelnemersveld waarin ide Aalburgdr meedeed in deel de categorie senioren.

De eerste ronde werd hij vrijgeloot waardoor hij automatisch in de tweede ronde belandde. Op basis van Kiken won hij die  met 5-0 van Nepal. De derde ronde verloor hij nipt van een goede tegenstander uit Frankrijk.

Rick:‘ Doordat mijn tegenstander net voor de finale verloor en uiteindelijk 3e werd had ik helaas geen recht op een herkansing. Jammer van het resultaat want daar zat voor mijn gevoel meer in. Wel ben ik tevreden over mijn eigen performance en neem ik weer wat punten ter verbetering mee naar de komende trainingen.’

Sonnema gaat samen met Karate-do Academie Itosu en KO Karate nu aan de slag voor de Euro Grand Prix in Tsjechië over twee weken.Deel dit bericht met je vrienden!