Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem '25e editie Powerhouse Sport Awards wordt groots'
24sep

25e editie Powerhouse Sport Awards wordt groots

AALBURG - REGIO: Stichting Powerhouse Sport zet zich in om dagelijks  sport te verbinden, te emotioneren, te motiveren én te waarderen. Onder andere met de Awards en het Powerhouse Sportmoment. De organisatie van de regionale sportverkiezingen is volop bezig met de voorbereidingen op de 25ste editie van de Powerhouse Sport Awards. Wie worden de opvolgers van karateka Rick Sonnema, atleet Stan Schipperen, zwemster Laura van Engelen, Beachteam Schoon / van Driel, wielrenster Marianne Vos, dames1 Voltena en zwemster Marjo Goelema? Op vrijdagavond 11 januari 2019 wordt dat duidelijk.

Voorzitter Jetty Duister van Stichting Powerhouse Sport is blij dat de groep vaste vrijwilligers weer bereid is de handen uit de mouwen te steken. “Maar dit keer is het extra bijzonder. We schrijven tenslotte sporthistorie door al 25 jaar bovenop het sportnieuws uit de regio te zitten. En daar mogen we trots op zijn. Het is fantastisch om het hele jaar door de sportieve prestaties in de spotlights te zetten op de Facebook pagina van Powerhouse Sport Awards. Dat meer dan 1550 mensen dat leuk vinden, geeft ons de zekerheid van draagvlak voor deze regionale sportverkiezingen. Een week geleden zijn we echt begonnen met de jubileumcommissie om de taken te verdelen en de actiepunten in de tijdlijn te zetten.”

Alle genomineerden zullen op het podium in het zonnetje worden gezet. Wie dat gaan worden, is nog lang niet duidelijk. Sporters en ploegen uit de gemeente Aalburg, Heusden, Waalwijk, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel hebben nog ruim één kwartaal de tijd om zich in de kijker de sporten. Tips voor potentiële kandidaten zijn altijd welkom.

Vrijwilligers / stagiaires gezocht
Er is veel werk aan de winkel en daarom zoekt de organisatie nog vrijwilligers. “Vele handen maken het werk lichter, vooral als het gaat om facilitaire voorzieningen op orde krijgen. Het takenpakket is heel uitgebreid. Wie de capaciteit heeft die daarop aansluit, snel kan schakelen en verbinden, wordt van harte uitgenodigd te reageren. Natuurlijk moet je de komende periode een paar uurtjes per maand beschikbaar zijn. En op vrijdag 11 januari vrij zijn om het eindresultaat mee te vieren, is eigenlijk ook een must. Passie voor sport is een pre, maar niet noodzakelijk. Als je samen iets moois kunt realiseren, is dat de verbindende schakel.”
 
Stuur een mail als je interesse hebt mee te helpen in de organisatie of een bijzonder sportprestatie wilt melden: info@powerhouse-sportawards.nlDeel dit bericht met je vrienden!