Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Achilles zoekt ondersteuning wedstrijdsecretariaat' Het wedstrijdsecretariaat digitaliseert steeds verder.
18sep

Achilles zoekt ondersteuning wedstrijdsecretariaat

VEEN - Als gevolg van de digitalisering van het wedstrijdsecretariaat is het bestuur van Achilles Veen  op zoek naar een vrijwilliger die de communicatieve zaken van het secretariaat gaat waarnemen.

Het belangrijkste aan deze taak is dat je bereikbaar bent voor elftalleiders van de eigen vereniging, maar ook voor elftalleiders en wedstrijdsecretariaten van andere verenigingen. Zij zullen contact met je kunnen opnemen voor het bespreken van eventuele wedstrijdwijzigingen. Daarnaast zal je voor de betreffende wijzigingen ook contact hebben met de KNVB. De meeste wijzigingen kunnen digitaal verwerkt worden via SportLink, het online platform van de KNVB voor wedstrijdzaken.

De huidige wedstrijdsecretaris Jacco Vos zal aanblijven en samen en in overleg met hem ga je deze positie invullen.

Als je interesse hebt om te helpen deze vrijwilligersfunctie in te vullen, neem dan even contact op met iemand van het bestuur, of stuur even een mailtje aan info@achillesveen.nlDeel dit bericht met je vrienden!