Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Knappe turnprestatie voor Lieve Colijn' Op het onderdeel vloer scoorde Lieve de hoogste cijfers.
11jun 2018

Knappe turnprestatie voor Lieve Colijn

WIJK EN AALBURG - Lieve Colijn turnde afgelopen zaterdag (9 juni) in haar categorie jeugd 1D2 tegen de beste turnsters van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Zo’n dertig meiden turnden hun meerkamp in Breda.

Lieve startte op de balk. Aan het begin van haar oefening liet ze wat punten liggen door het maken van een grote wankel. Dit compenseerde zij door het uitvoeren van een perfecte handstand. Bovendien turnde Lieve als afsprong een salto achterover van de balk. Een voor haar nieuw element waar zij de afgelopen trainingen hard op heeft geoefend. 

Hoogste cijfer
Op het onderdeel vloer liet Lieve een hele nette en beheerste oefening zien. Zij ontving zelfs het hoogste cijfer van alle deelneemsters, een 13,750.

Bij sprong ging Lieve voor een hoge moeilijkheidsgraad. De uitvoering liep helaas niet zoals verwacht maar door de moeilijkheidsgraad ontving zij toch een mooi cijfer voor dit onderdeel.

Succesvol
Het laatste toestel was brug. Tijdens het inturnen ging haar oefening niet zo goed. Gelukkig herpakte zij zich heel goed en liet ze een hele goede brugoefening zien met mooie gespannen benen en een hele hoge salto af.

Lieve zette een knappe prestatie neergezet door op een tiende plaats te eindigen en kan trots terugkijken op een heel succesvol turnseizoen.

Komende zaterdag nemen de laatste turnsters van W.I.K. deel aan de districtsfinale turnen in Zevenbergen.Deel dit bericht met je vrienden!