Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wilhelmina’26 zet trainer op nonactief'
16mei

Wilhelmina’26 zet trainer op nonactief

WIJK EN AALBURG - Wilhelmina’26-trainer Trainer Johan van der Werff kreeg gistermorgen (15-5) van het bestuur te horen dat hij per direct op non-actief was gesteld.

Een aantal incidenten en meningsverschillen vanaf medio oktober, met daarbij het artikel in het Brabants Dagblad van afgelopen maandag. Dat was de spreekwoordelijke druppel. Aldus het bestuur van de club.

Het bestuur en de Technische Commissie distantiëren zich dan ook volledig van het bewuste artikel, waarin het beleid van Wilhelmina'26 wordt afgevallen en twee spelers persoonlijk benoemd worden als verantwoordelijken voor de nederlaag. ‘Wij zijn van mening dat we met z'n allen winnen, maar ook met z'n allen verliezen en dat in de media afvallen van spelers het groepsproces niet bevordert.’ 

Het bestuur betreurt het om op deze wijze afscheid te moeten nemen van een trainer waarmee drie geweldige seizoenen zijn beleefd. Men zag echter geen andere mogelijkheid dan op deze manier Van der Werff de hand te schudden en hem een succesvolle tijd bij vv Altena te wensen.

(Foto Wilhelmina’26)Deel dit bericht met je vrienden!