Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wielerclinic voor kids met Marianne Vos' Iedere deelnemer krijg een lootje met kans op een leuke prijs.
01mei 2018

Wielerclinic voor kids met Marianne Vos

AALBURG - Wie altijd al heeft willen fietsen met Oympisch kampioene Marianne Vos krijgt de gelegenheid. Ook als je op de foito wil of vragen wilt stellen. Op woensdag 9 mei wordt, speciaal voor de kinderen uit de gemeente Aalburg geboren in de periode van 2006 t/m 2009, een wielerclinic én kinderpersconferentie met Marianne Vos georganiseerd. 

Marianne Vos wil graag aan iedereen laten zien hoe leuk bewegen én vooral fietsen is! Daarom nodigt ze jeugd uit om samen met haar het officiële route van de Rabobank 7-dorpenomloop Aalburg te fietsen. De route heeft een totale lengte van 28,3km.

Verloting
Kinderen uit Veen en Wijk en Aalburg verzamelen bij het gemeentehuis. De kinderen uit de overige dorpen worden bij de school in hun dorp opgehaald. Na het fietsen van de ronde wordt er gestopt bij het gemeentehuis, waar een kleine versnapering ligt te wachten. Daar zal ook de kinderpersconferentie starten. Er kunnen dan allerlei vragen aan Marianne Vos gesteld worden.

Dus heb je altijd al willen weten wat Marianne Vos lekker vindt, welke tv programma’s ze leuk vindt, of heb je een andere vraag, dit is je kans je vragen te stellen! Ook is er de gelegenheid een handtekening van Marianne Vos te scoren. Iedere deelnemer krijg tevens een lootje, dat een leuke prijs kan opleveren. Marianne zal na de persconferentie het winnende lot bekend maken.

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalburg in samenwerking met de Stichting Wielerevenementen Aalburg.Deel dit bericht met je vrienden!