Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vastberaden Noad’32 3 wint opnieuw' Noad 3 is in de winning mood.
08apr

Vastberaden Noad’32 3 wint opnieuw

WIJK EN AALBURG - Zaterdag stond de wedstrijd uit tegen Tricht op het programma. Thuis was deze nipt met 4-3 gewonnen, dus Noad 3 wist dat ze vol aan de bak zouden moeten. En dat lukte. De rood-witten boekten Geen hele goede 2-6 overwinning.

In de ochtend nog een tegenvaller voor Noad 3. Nadat Mike de Vaan en Gerben van Esch al niet mee deden haakte ook  Bob Paulussen geblesseerd af. De altijd zo betrouwbare goalie werd vervangen door Erwin Sterkenburg.

Noad begon sterk aan de wedstrijd en wist na 10 minuten de 0-1 op het scorebord te zetten. Niemand minder dan Marc de Waal rondde het doelpunt koelbloedig af.
Daarna een niet al te sterk Tricht wat toch de gelijkmaker wist te produceren. 1-1.

Voorsprong

Noad hield het betere van het spel en domineerde de wedstrijd. Na een half uur spelen was daar weer de voorsprong voor Noad 3. De sterk spelende Marc de Waal wist vanaf de linkerkant Johan Vos te vinden. Diedraaide zich met de tegenstander in zijn rug vrij, en wist de bal in de verre hoek achter de Trichtse doelman te werken. 1-2.
Op slag van rust was daar de 1-3 voor Noad 3. Deze keer was het Matthijs Kuipers die Johan Vos wist te bedienen. De bal stuiterde iets op en hij wist deze met een dropkick snoeihard zijn tweede goal van deze middag tegen de Trichtse touwen te werken. Een mooie ruststand voor de rood witte brigade.

Na rust was daar een snelle tegentreffer namens Tricht. Matthijs Kuipers bleef wat draaien met de bal. Tricht veroverde en strafte het hard af door de 2-3 aan te tekenen.
Daarna pakte Noad de draad weer op en wist het uit te lopen naar uitstekende  2-6 overwinning. Marc de Waal tekende de 2-4 aan op aangeven van Jordy van der plas.
Daarna was het Jordy van der Plas die na een goede actie zelf de 2-5 keurig wist af te ronden en daarmee de wedstrijd in het slot gooide na een prachtige steekpass van Alex Paulussen.

Buitenkansje

Net voor tijd kreeg Noad 3 nog een penalty en omdat de wedstrijd al was gespeeld mocht Bram Bok dit buitenkansje benutten en daarmee bepaalde hij daarmee de eindstand op 2-6. Een dikverdiende overwinning en na verlies van de koploper staat Noad op plaats 4 met (als alles gelijk getrokken is Qua wedstrijden) 2  punten achterstand op de koploper(s). Dit belooft een spannend einde van de competitie te worden.

Aanstaande dinsdag treedt het team aan tegen LRC en hoopt daar winning mood door te zetten.

(Archieffoto Noad’32 3)Deel dit bericht met je vrienden!