woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Opbrengst wielerevent naar goed doel

4 april 2018 (door AalburgNet)

AALBURG - Al jaren worden enthousiaste fietsvrienden gastvrij ontvangen tijdens het evenement “In het wiel van…”, dé opwarmer voor het Marianne Vos Wielerfestival 2018. Voorgaande edities werden verreden vanuit PT Creations en Van Rijswijk Auto’s. Dit jaar is men te gast bij Kwetters Eieren in Veen.

Om 9:00 uur worden fietsers ontvangen met een ontbijt, waarbij de nodige eieren natuurlijk niet ontbreken. Tijdens drie rondes van 30 kilometer per ronde trainen de deelnemers onder leiding van Marianne Vos, Rob Harmeling en Camiel van den Bergh.

Goed doel
Naast deze topsporters zijn ook vele prominenten uit het Stichting Sterren fietsen team (onder andere Johnny Rep, Frits Barend en fundraiser Ruud van der Meijden) aanwezig. En de veteranen van de Wounded Warriors en de jongeren van woongroep Pluryn geven acte de préséance. Zij gebruiken de clinic als trainingsronde voor hun monstertocht van de Noordkaap naar Doorn in juni 2018. De opbrengst van “In het wiel van…” komt dan ook ten goede aan dit prachtige initiatief.

Wie mee wil doen, gaat naar wielerevenementenaalburg.nk/inhetwielvan

Lees meer over:

sport wielrennen wielerevenement
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.