Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mooie prestaties door W.I.K.-meisjes Lynn en Fenna' Lynn, Fenna in het midden samen met Isa en Esmee.
26mrt

Mooie prestaties door W.I.K.-meisjes Lynn en Fenna

WIJK EN AALBURG - Lynn van Wijnen en Fenna van Dortmont turnden zondag (25-3) hun tweede  voorwedstrijd in Vlijmen. Zij werden aangemoedigd door hun clubgenootjes Isa en Esmee die bij deze wedstrijd als jurymeisje hielpen.

Lynn startte haar wedstrijd op vloer en liet een mooie en beheerste oefening zien. Dit resulteerde in een goed cijfer. Voor het onderdeel sprong was Lynn wat gespannen maar ondanks de zenuwen liet zij een super goede overslag over de pegasus zien. Ook op de brug turnde Lynn zelfstandig een goede oefening. Zij eindigde op een mooi 6e plaats in een deelnemersveld van dertien turnsters.

Nette oefeningen
Fenna liet op de toestellen balk en vloer nette oefeningen zien. Zij turnde hoge salto’s als afsprong van brug en balk. Helaas kreeg ze niet de volledige moeilijkheidsscore op deze toestellen. Op het toestel sprong liet ze twee hele goede overslagen zien en ontving de beste uitvoeringsscore voor deze sprongen. Fenna eindigde op een mooie 7e plaats in een deelnemersveld van ook dertien turnsters.

De selectieturnsters van W.I.K. zullen nog een paar dagen in spanning moeten afwachten om te horen of zij zich hebben geplaatst voor de finales.Deel dit bericht met je vrienden!