Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem ' Stunt voor Heren 1 ZVDO bleef uit' ZVDO kon niet de tegenstand bieden waar ze op gehoopt hadden.
15jan

Stunt voor Heren 1 ZVDO bleef uit

AALBURG - ZVDO kon afgelopen zaterdag (13-1) niet voor een verrassing zorgen tegen koploper van de competitie Hellas-Glana. Eerder dit seizoen werd een uitwedstrijd in Sittard gespeeld tegen deze tegenstander. De wedstrijd werd toen met 15-6 verloren. De mannen van ZVDO wisten dus dat deze thuiswedstrijd moeilijk zou worden.

De eerste periode werd er dan ook met een beetje een afwachtende instelling gespeeld. Dit om niet al vroeg in de wedstrijd tegen een grote achterstand aan te kijken. Dit bleek goed te werken. ZVDO kon in het begin goed bijblijven. Hellas-Glana opende de score, maar ZVDO had hier snel een antwoord op door de 1-1 te maken. Hellas-Glana zette met 2 snelle aanvallen de score op 1-3. Door een man-meer situatie goed uit te spelen kon ZVDO toch weer de aansluiting vinden: 2-3. Vervolgens maakte Hellas-Glana ook een man-meer situatie af en was het verschil weer 2 punten. ZVDO kreeg met nog 20 seconden op de klok een uitgelezen mogelijkheid om het gat weer te verkleinen naar 1 punt. Helaas faalde ZVDO en de contra-aanval werd door Hellas-Glana wel afgemaakt, waardoor de stand op 2-5 werd gezet.

Fouten
De tweede periode werd gekenmerkt door veel persoonlijke fouten die door de scheidsrechter gezien werden. Maar liefst 7 keer werd er iemand aan de zijde van ZVDO voor 20 seconden uitgesloten. Dit werd vakkundig afgewerkt door Hellas-Glana. ZVDO kwam niet in hun ritme en keek halverwege de wedstrijd tegen een achterstand aan van 2-10.

De derde periode gaf hetzelfde beeld als de 2e periode. De tegenstander van ZVDO ging slimmer met bepaalde situaties om en ZVDO kreeg wederom veel uitsluitingen. Hierdoor kon Hellas-Glana uitlopen naar een 2-16. ZVDO bleef het wel proberen, maar kreeg het niet voor elkaar om zelf tot score te komen.

De vierde periode liep Hellas-Glana alleen nog maar verder uit en kon de uitslag op een teleurstellende stand van 2-22 zetten. Helaas voor ZVDO kon het team niet de tegenstand bieden waar ze op gehoopt hadden.

Zaterdag 20 januari staat er een wedstrijd op het programma tegen TRB-RES uit Tilburg, die om 19:30 gespeeld zal worden in AquaAltena.Deel dit bericht met je vrienden!