Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Giovanni Franken nieuwe trainer Achilles Veen' De club is blij met de komst van de Rotterdammer naar Veen.
04jan

Giovanni Franken nieuwe trainer Achilles Veen

VEEN - Vanavond maakte de technische commissie bekend wie de nieuwe hoofdtrainer van Achilles Veen wordt. De door vele amateurclubs gewilde trainer Giovanni Franken gaat komende twee jaar het vlaggenschip van Achilles Veen besturen.

Giovanni Franken is 40 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. In zijn jeugdjaren genoot  Giovanni zijn opleiding bij Feyenoord, waarna hij profvoetballer was bij Fc Dordrecht en RKC Waalwijk. Na zijn profcarrière speelde hij nog op amateurbasis voor DOTO, Barendrecht en als laatste RVVH.

Vervolgens werd de Rotterdammer trainer bij RVVH en had daar verschillende teams onder zijn hoede. Sinds 2013 is hij verantwoordelijk voor het eerste elftal van RVVH waarmee hij ook promoveerde naar de topklasse. Ook werd hij in 2013 bondscoach van Aruba waar hij het team gerred maakte voor de kwalificatie voor het WK van 2018.

Achilles Veen laat weten: ‘Wij zijn dan ook met recht trots dat hij voor Achilles Veen gekozen heeft en wensen hem heel veel succes.’Deel dit bericht met je vrienden!