zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Freestyler Josh komt naar Veen

21 augustus 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Zaterdag 26 augustus om 14:00 uur zal Freestyler Josh een demonstratie geven tijdens de Aalburg Cup op de Hanen Weide bij Achilles Veen.

Balkunstenaar Joshua Agteres is een rasechte entertainer die als doel heeft met creativiteit en talent diverse doelgroepen te doen verbazen en te inspireren. Hij verzorgt optredens op diverse plekken in binnen- en buitenland en staat bekend om zijn buitengewone kunsten met de bal. De combinatie van voetbal, muziek en creativiteit zorgt voor een volledige en unieke show, vermakelijk en inspirerend voor ieder publiek.

Naast zijn freestyle voetbal skills beschikt Joshua over de juiste vaardigheden om zijn publiek op een inspirerende en tevens pragmatische wijze mee te nemen in zijn passie voor sport en talentontwikkeling.

Joshua
Joshua Agteres is opgegroeid in het Overijsselse dorpje Wilsum. Als jongste uit een gezin van vijf kinderen kreeg hij met twee voetballende broers op vroege leeftijd de balfeeling mee. Hierdoor beschikte hij al snel over een goede techniek. Vanaf zijn veertiende jaar hield hij zich specifiek bezig met het filmen van zijn balkunsten. Hij observeerde zichzelf kritisch en streefde naar perfectie in elk opzicht. Zijn opnames op YouTube werden veel bekeken en zorgden voor zijn eerste uitnodigingen. Zo maakte hij zijn tv-debuut in een commercial van Nuon en mocht hij een optreden verzorgen op het hoofdpodium tijdens de EO Jongerendag 2009. Dit zorgde voor een doorbraak. Binnen korte tijd waren er diverse opdrachtgevers die Joshua maar al te graag in hun programma wilden. Aanvragen liepen uiteen van optredens in een stadion tot sloppenwijk en van jeugdgevangenis tot kerkdienst.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.