donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Dikke Banden-estafette Bos van Meeuwen krijgt vervolg

21 juli 2016 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Het in 2015 door de Oranjevereniging Meeuwen georganiseerde dikkebanden-estafette voor de Meeuwense schooljeugd krijgt dit jaar zo goed als zeker een vervolg. 'Voor 99,99% zeker', laat Bos van Meeuwen weten.

Het parcours van ongeveer 500 meter is reeds uitgezet. Op Facebook valt te lezen: 'Nog een paar keer maaien tot de herfstvakantie en gaan met de geit. Het Bos van Meeuwen stelt voor om alleen met gewone fietsjes te strijden om de eer. Voor ‘echte’ mountainbikers komt er een ander evenement. Het Bos van Meeuwen overweegt om rond dezelfde tijd een 7-dorpenestafette te organiseren. Uit elke dorpskern van Aalburg doet dan een team mee bestaand uit de diverse leeftijdscategorieën. 'Dus elk team bestaat uit een tiener, een 20er, 30er, 40er en een 50plusser. Bij voldoende animo kunnen er meer teams uit een dorpskern meedoen en/of een team buitengebied. We zien wel.'

Wordt vervolgd dus...

Op de Facebook-pagina van Bos van Meeuwen staat nog een filmpje over het aankomende event.

Perceel
Cor de Ronde kocht ruim veertig jaar geleden een stuk land van ongeveer 4 ha. In de loop van de tijd is hierop een bosperceel ontstaan, het Bos van Meeuwen.

(Foto Bos van Meeuwen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.