donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nelson de Kok op Jakko Sport Voetbaldag

1 april 2016 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Voor de Jakko Sport voetbaldag bij NOAD’32 op zaterdag 11 juni 2016 (inmiddels helemaal volgeboekt!) heeft de club naast Stefan Molendijk nog een andere “balvirtuoos” op het gebied van straatvoetbal weten te strikken, namelijk Nelson de Kok.

Als veldvoetballer doorliep Nelson de jeugdopleiding van R.K.C Waalwijk, kwam uit in de eredivisie van het zaalvoetbal en speelde voor Jong Oranje.

Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en internationaal ongeëvenaard. Zelfs Ronaldinho sprak vol bewondering over zijn skills tijdens de opnamen van de Fifa-Street computergames, waar hij als rolmodel voor figureerde.

Vaardigheid
Sinds 2010 verzorgt hij functionele techniektrainingen voor diverse Betaald Voetbal Organisaties en amateurverenigingen. Onder andere bij Willem II, R.K.C Waalwijk, en Brabant–United ging het technisch niveau van de spelers met sprongen vooruit en werd er wekelijks genoten van de gedetailleerde techniektrainingen. Daarnaast verzorgt hij o.a. demonstraties, shows, clinics, commercials en complete voetbal events.
De technische vaardigheid van Nelson was zelfs te zien in vele commercials met internationale topvoetballers zoals Ronaldinho, van Persie, Sneijder, Depay en vele anderen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.