donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Achilles Veen volop in beweging

25 maart 2016 (door AalburgNet)

VEEN - Achilles Veen is in de race voor het behalen van de derde divisie. Daarnaast speelt Achilles Veen morgen, 26 Maart 2016, tegen Kozakken Boys voor de KNVB beker. Weet Achilles onverhoopt te stunten dan speelt Achilles Veen volgend jaar voor de grote KNVB beker.

Mogelijk derde divisie, mogelijk grote KNVB bekertoernooi, beide gevolgen van het gevoerde beleid tot dusver. Met beperkte middelen zo hoog mogelijk voetballen. Een prestatie op zich. Ook wanneer dit niet zou lukken kunnen wij spreken over een sportief geslaagd seizoen. Om dit te continueren is Johan van Bijsterveld aangesteld als Hoofd Technische zaken eerste elftal. Johan zal met een team een scoutingsapparaat opzetten en beheren. Immers, om op dit niveau te kunnen acteren dienen spelers over, meer dan gemiddelde, voetbalkwaliteiten te beschikken.

Jeugd
In de schaduw van het eerste elftal wordt er eveneens hard gewerkt bij en door de jeugdafdeling. De laatste jaren wordt er geïnvesteerd in de opleiding van onze jeugdtrainers, met als doel het optimaliseren van onze jeugdopleiding. Daarnaast heeft de jeugdafdeling met de inbreng, van o.a. Richard de Beer, Hans van Kempen en komend seizoen Meindert Dijkstra ,een kwaliteitsinjectie gehad. De TC is er van overtuigd dat dit zijn vruchten af zal werpen. Doel is om alle spelers binnen hun eigen vermogen op te leiden voor de senioren. Dit zal op termijn resulteren in het aansluiten van jeugdspelers bij de selectie.

Lees meer over:

Voetbal sport Achilles Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.