donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

WIK verzamelt 4 medailles in Fijnaart

7 maart 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - In Fijnaart turnden de selectieturnsters van W.I.K. Wijk en Aalburg het afgelopen weekend hun tweede individuele voorronde en met succes. Maar liefst vier medailles brachten de dames mee naar huis.

Isa Hobo turnt als pupil 2 D3. Isa gaat veel vooruit in haar moeilijkheid en netheid. Ze behaalde een top 3 op sprong, balk en vloer. Met 51, 425 punten behaalde zij een tweede plaats.

Balk
In de middag turnden Noor Koning, Sarissa Smulders en Fay Schouten als pupillen 1 D3. Waar Noor de vorige wedstrijd nog net naast het podium eindigde met de vierde plaats, mocht ze nu het hoogste podium beklimmen met een totaalscore van 51.650 punten. Sarissa volgde haar met een klein verschil, 51.500 punten en een zilveren medaille voor haar. Ook Fay turnde een goede wedstrijd, ze steeg maar liefst zes plaatsen in de lijst en werd zesde met 46.150 punten. Leuk detail: de top 3 op balk was voor deze W.I.K. dames...

In de avond sloten Romy van Beek en Denise Oost de dag af bij de senioren supplement G en F. Romy turnde een heel goede wedstrijd met als afsluiting een super brugoefening.  Haar harde werken werd beloond met 42.300 punten waarmee ze de bronzen medaille verdiende.

Lees meer over:

sport turnen W.I.K.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.