vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

ZVDO2 blijkt de sterkste in onderlinge match

22 februari 2016 (door AalburgNet)

AALBURG -  Afgelopen zaterdag stond de derde en laatste ontmoeting dit seizoen tussen Heren 3 en Heren 2 op het programma. Door het ontbreken van wedstrijden de afgelopen twee weken was de psychologische oorlogsvoering al een paar weken aan de gang. Heren 3 zou maar 6 man hebben, uiteindelijk hadden ze er gewoon 11. Ook zou een of andere Rutger van de partij zijn, maar kwam uiteindelijk toch niet opdagen.

Met scheidsrechter Sliepenbeek op de kant beloofde het weer een waar P'tjes spektakel te worden. In de eerste periode had Casper na 24 seconden de eerste al te pakken. Daarna was het de beurt aan Heren 3, Ries, Jeffrey, Bart K. en Theo pakken zo hun eerste P'tjes van de wedstrijd (4-1).

In de tweede periode was het initiatief weer voor Heren 2. Chris, Dylan, Hans, Rico en Rinke pakte een P terwijl alleen André een P pakte voor Heren 3 (5-6). Periode 3 begon weer goed voor Heren 3. Bart L., Arie (twee keer) en Teunard pakte een P. Heren 2 kon weer wat terugdoen via Rinke (2x), die daardoor gepromoveerd werd tot bankzitter, en Rico (9-9). In de beslissende vierde periode kreeg eerst Theo voor Heren 3 en vervolgens Dylan en Chris voor Heren 2 het gebaar om naar de hoek te vertrekken. Arie trok vervolgens de stand weer gelijk wat vanachter de jurytafel werd gevierd met zwaaien van een rode vlag. (11-11).

Scoren
Tussen de man meer / man minder door werd er af en toe ook nog gescoord. Voor Heren 3 wisten Teunard (3x), André, Theo en Arie het net te vinden. Voor Heren 2 was die eer weggelegd voor Rico (3x), Hans, Jelle, Chris en Rinke. Hierdoor kon Heren 2 voor de derde keer dit seizoen de punten aan hun puntentotaal toevoegen.

Lees meer over:

sport ZVDO'74 waterpolo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.