vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Toernooi TTV Rally meer dan geslaagd

28 januari 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Vorige week zaterdag werd bij Tafeltennisvereniging Rally het Rally Open 2016 georganiseerd met tafeltennisspelers uit heel Nederland. Het was een volledig volgeboekt toernooi aan de Tulpstraat in Wijk en Aalburg met veel  tafeltennisspektakel en de meest fantastische wedstrijden aan de tafels.

Het toernooi was verdeeld onder drie verschillende categorieën. In categorie A speelde de spelers uit de divisie tot aan de tweede klasse, categorie B uit derde en vierde klasse en categorie C uit 5e klasse tot aan de recreanten. Alle drie de categorieën waren opgesplitst in twee poules, waarin er 7 of acht spelers per poule waren. Uit deze poules kwamen de nummer 1 tot en met 4 in de kwartfinales.

De categorie A had een onverwachtse finale, deze ging tussen Tonnie Brouwers van TTV Rally en Johan van der Nieuwenhuizen van JCV. Tonnie had in zijn poule al knap gewonnen van hoofdklassers en spelers uit de 1e klasse. In de finale was Johan toch te sterk en won de wedstrijd met 3-0 van Tonnie.

In categorie B ging de finale tussen Nelson Cheung van Never Despair en Stefan Kant van TTV Rally. Nelson won deze finale met 3-1 en ging er dus in categorie B met de eersteprijs vandoor. De derde en vierde plaats ging tussen Gerwin de Waal van Sethone en jeugdspeler Govert Verdoorn van TTV Rally. Gerwin won deze wedstrijd met 3-0 van Govert en won hiermee de derde prijs.

Categorie C werd een Rally finale, de eerste prijs ging tussen de Henk Timmermans uit Wijk en Aalburg en Geerlof bij de Vaate uit Poederooijen. Geerlof en Henk waren aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk won Geerlov met 3-0 van Henk en had hiermee de eerste prijs.
De derde plek ging tussen Wilfred Lijftogt van TTV Rally en Erik Egelmeer van Nuland. Wilfred won de wedstrijd met 3-1 van Erik. Hiermee ging Wilfred met derde prijs ervandoor.

TTV Rally kan terugkijken om een zeer geslaagd toernooi: "Wij willen iedereen bedanken die het toernooi heeft gesponsord. Ook aan de mensen die het toernooi hebben georganiseerd, super bedankt!"