zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

GDC winnaar Jakko Sport Cup

17 augustus 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Het toernooi om de Jakko Sport Aalburg Cup is gestreden. Overtuigend winnaar van de sportieve ontmoeting is het Eethense GDC met een puntentotaal van 34.

Noad'32 eindigde in de strijd om de Aalburg Cup op de tweede plaats (25 punten), Wilhelmina'26 werd derde (24 punten) en de vierde podiumplaats was voor Achilles Veen (11 punten). De laatste club speelde zaterdag met een samengesteld team afkomstig uit het tweede-elftal en A-junioren.

Feest
De wedstrijden werden gespeeld bij Wilhelmina'26. Zowel de organisatie, als de gastheer, als alle deelnemende clubs kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Het toernooi omvatte een voetbalcompetitie die werd gespeeld over een week. Op de finaledag kwamen ook de damesteams en de D-pupillen in actie. 's Avonds was er een afsluitend feest.