vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

ZVDO pakt punten

24 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - ZVDO'74 uit Wijk en Aalburg heeft niet met een goed gevoel kunnen terugdenken aan de wedstrijden van de afgelopen weken. De vorm van eerder dit seizoen was een beetje verdwenen. Daarnaast kampte ZVDO afgelopen zaterdag ook wat met personele problemen.

De Hongaarse spelverdeler is geblesseerd teruggekomen van wintersport en moet een aantal wedstrijden missen. Daarnaast was ook de vaste keeper van ZVDO op wintersport. Gelukkig kon er een beroep worden gedaan op een aantal spelers uit het tweede end erde herenteam van ZVDO om de gaten op te vullen. Eerder dit seizoen werd nog met ruime cijfers gewonnen van Aegir uit Eindhoven. De heren van Aegir waren nu vastbesloten om het dit keer geen doelpuntenfestijn te laten worden.

Eigen helft
Ze deden dit door maar met twee man aan te vallen en viuer verdedigers op de eigen helft te houden. De aanval van Aegir leverde hierdoor niet veel gevaar op maar ZVDO kon hierdoor ook niet echt uitbreken. Het werd al snel te vol voor het doel van Aegir waardoor ook de kansen voor ZVDO uitbleven. In de eerste periode kon ZVDO eenmaal scoren uit een man meer situatie. In de tweede periode kreeg ZVDO wel wat meer kansen maar kon deze niet verzilveren. Een strafworp werd door ZVDO gemist. Aan het eind van de periode kon Aegir zelfs de gelijkmaker aantekenen. De derde periode gaf meer vuurwerk. Een strafworp werd dit keer wel door ZVDO benut.

Scoren
Daarnaast wist ZVDO nog driemaal te scoren. Aegir gaf zich echter nog niet gewonnen en wist ook nog twee doelpunten te maken zodat er met een stand van 3-5 aan de laatste periode begonnen kon worden. Aegir kon in deze vierde periode geen potten meer breken. ZVDO wist nog wel twee maal te scoren zodat de eindstand 3-7 werd. De doelpunten voor ZVDO werden gemaakt door Berry Boll (4), Rico van Driel (2) en Adriaan de Graaff. ZVDO speelt aanstaande zaterdag om 19.45 uur een thuiswedstrijd in AquaAltena. Tegenstander is dan De Warande uit Oosterhout. Een laagvlieger in de competitie waar echter in de uitwedstrijd eerder dit seizoen wel van werd verloren. (ZVDO'74)

(Foto ZVDO'74)

Lees meer over:

sport waterpolo ZVDO
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.