zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Happetap Bokaal gaat naar Heman Bouman

8 november 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Om de Happetap bokaal 2014 werd afgelopen zaterdag bij de Genderse hengelsportvereniging de Bergse Maas flink gestreden door 17 deelnemers. Als viswater was er voor deze dag de Alm gepland.

Op het open gedeelte van de Alm stond er voor de deelnemers die daar hun vissen gingen  vangen een straffe wind. Het viel op dit gedeelte niet mee om de dobbers op de juiste plek in het water te krijgen en te houden. Toch werd er ook hier zeker voor deze tijd van het jaar behoorlijk goed gevangen.

Op een visser na wisten de aanwezige deelnemers vis in het net te krijgen. Johan Treffers wist de beste stek te hebben geloot en dacht de buit op voorhand al binnen te hebben. Bijna iedereen had wel met hem van visplek willen ruilen, maar helaas voor Johan viste hij dit keer op gruwelijke wijze achter het net. Na twee uur geconcentreerd te hebben gevist, had hij nog geen enkele aanbeet gekregen. Oorzaak verkeerd voer, vissen geen zin om te bijten, made vergeten aan de haak te doen enzovoorts. Het blijft voor altijd een raadsel, maar er volgen nog genoeg kansen om het de volgende keer beter te gaan doen.

De uitslag van deze dag:

  1. Herman Bouman
  2. Hans Weck
  3. Cor Lobregt
  4. Freddy Metz
  5. Zeger van der Stelt
  6. Dik van de Herik
  7. Kees Treffers
  8. Lena van Berkel
  9. Wim van de Kolk sr.
  10. Michel Blom
  11. Ad Treffers
  12. John de Ruiter
  13. Wout van de Kolk
  14. Jaap van Ballegooien
  15. Toon van de Kolk
  16. Ronald Minkels
  17. Johan Treffers

Na afloop werden de prijzen door de eigenaar van cafetaria Happetap uitgereikt en werd onder het genot van de nodige snack’s en een drankje nog wat nagepraat en de nodige sterke (vis)verhalen uitgewisseld.

Volgende keer
'Cafetaria de Happetap hartelijk bedankt voor de sponsering van deze wedstrijd en de deelnemers voor hun sportieve deelname aan deze wedstrijd. Volgende keer (zaterdag 15-11) zitten we aan de haven te Genderen inschrijven is als gebruikelijk aan de Broekse vijver en dat kan tot uiterlijk 13.00 uur het betreft deze dag een gewone wedstrijd. Tot ziens bij de gezelligste visclub van Brabant de Bergse Maas'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.