vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally wint met ruime cijfers

13 oktober 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen vrijdag speelde de seniorenteams vam TTV Rally thuis. Voor het eerste team stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. Om mee te doen voor de eerste plek in de poule moesten er punten gehaald worden.

Aangezien dat de tegenstanders van Rally 1 evenveel punten hadden, werd vooraf al rekening gehouden op een zware avond. Rally 1 kwam knap op een 2-0 voorsprong, er waren kansen op een 3-0 maar deze wedstrijd ging in een vijfsetter naar Belcrum 9. Na veel spannende wedstrijden kwam Rally 1 op een 5-3 voorsprong. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen door Belcrum. Uiteindelijk werd de uitslag 5-5. Doordat de koploper met 6-4 heeft verloren, is het verschil nu 1 punt met Rally en Belcrum.

Knap
Het tweede seniorenteam moest tegen Irene 3 uit Tilburg. Er werden op de avond veel vijfsetters gespeeld waardoor het heel spannend bleef. Rally 2 won uiteindelijk met 8-2 van Irene 3. En hele knappe overwinning, met deze overwinnen staat Rally 2 nu op de tweede plaats in de poule.

Rally 3 speelde tegen HTTC Heerewaarden 3. Het derde senioren team speelde afgelopen vrijdag ook weer goed. Het team won met 10-0 van Heerewaarden, hierdoor heeft Rally 3 de koppositie alleen maar versterkt!

Het jeugdteam speelde een zaterdag uit tegen Best 1. Rally 1 won met ruime cijfers van het team uit Best, er werd met 10-0 gewonnen. Hierdoor loopt het team uit op de nummer twee in de poule. Het jeugdteam doet het dit seizoen goed. Ze hebben tot nu toe geen één wedstrijd verloren.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.