woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema vijfde bij Shotokan toernooi

13 oktober 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Karateka Rick Sonnema won afgelopen zaterdag een vijfde plaats gewonnen bij de Internationale Shotokan Cup toernooi  Helaas werd de jonge karateka in zijn eigen klasse vroegtijdig uitgeschakeld.  Rick, die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk, deed mee in de categorieën Kata tot 18 jaar hoge band en met Teamkata 16+.

In Mendig (Duitsland) werd de Internationaler Shotokan Cup 2014 gespeeld. Deze wedstrijd staat onder auspiciën van het Deutscher Karate Verband (DKV).

Te groot
's Avonds stond de teamkatafinale nog op het progamma. Leo Sonnema laat weten: 'Het team wist ze dat ze vol aan de bak moesten aangezien er twee finalisten van de 18 + categorie bij zaten. Dat team was dan ook een maatje te groot, maar toch was er een mooie zilveren plak voor het jongste team van het toernooi.'