donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Achilles Veen ondertekent overeenkomst met Willem II Voetbalacademie

10 oktober 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Het (jeugd)bestuur is trots dat Willem II Voetbalacademie en v.v. Achilles Veen op zaterdagavond 4 oktober een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. VV Achilles Veen mag zich nu als eerste amateurclub VRIEND van de Willem II Voetbalacademie noemen.

Het (jeugd)bestuur van Achilles Veen, in de persoon van Gijsbert Honcoop, en de Willem II Voetbalacademie, vertegenwoordigd door Jan de Hoon, het hoofd van de opleiding, zetten beiden hun handtekening onder deze eerste nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Met deze samenwerking gaat de Willem II Voetbalacademie Achilles Veen ondersteunen in haar ambitie de eigen jeugdafdeling qua voetbal op een hoger niveau te brengen. Hiertoe zullen in goed onderling overleg telkens de juiste stappen worden gezet, variërend van clinics tot workshops, voor zowel spelers als het technisch jeugdkader.

Drankje
Namens Achilles Veen waren aanwezig Dick van Wijnen jeugdcoördinator van VV Achilles Veen, Henk Schreuders namens de stichting Sponsoring,  John en Gerrit Kwetters van Kwetters Eieren als hoofdsponsor van de Jeugd van VV Achilles Veen en Gijsbert Honcoop jeugdvoorzitter.
De delegatie van Veen werd deze avond ontvangen door  Jan de Hoon hoofd opleidingen en Henry Molenaar relatiebeheer amateurvoetbal van de Willem II Voetbalacademie.

Na afloop van de ondertekening werd gezamenlijk nog de wedstrijd Willem II – Heerenveen bijgewoond en na afloop nog een drankje genuttigd.
Hiermee heeft Achilles Veen wederom een nieuwe stap gezet in het ontwikkelen, begeleiden van de jeugd van Achilles Veen.

(Foto VV Achilles Veen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.