vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Rabobank Oefendressuurdag geslaagd

22 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag werd door Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena (PSV LvHeA) weer een Rabobank oefendressuurdag georganiseerd. Doel van deze dag is het laten kennismaken van jonge paardensporters met de wedstrijdsport. Daarnaast wordt deze dag ook vaak gebruikt door al wedstrijdrijdende combinaties die graag éénmaal een klasse hoger starten.
 
Het weer werkte goed mee, de accomodatie lag er weer prachtig bij en er waren voldoende vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Niets weerhield de combinaties ervan om goede resultaten neer te zetten.

27 jaar
Opvallend waren de resultaten van de zusjes Lorraine Combee (op Danillo) en Ilcia Combee (op El Bengie). De zusjes gingen voor de eerste keer op pad met hun pony's en wisten beiden beslag te leggen op de tweede plaats. Ilcia moest in de klasse B pony's alleen Isabel Dikkes voor laten gaan met haar 27e (!) jarige pony Fudith. Isabel en Fudith wisten dan ook maar liefst 199 punten bij elkaar te rijden.
 
Er kan terug gekeken worden op een geslaagde dag met enthousiaste deelnemers. In 2015 hoopt de vereniging opnieuw een tweetal oefendressuurdagen te organiseren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.