Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Veel interesse voor vrijwilligerswerk Noad'32'
08sep 2014

Veel interesse voor vrijwilligerswerk Noad'32

AALBURG - Duizenden vrijwilligers vervullen een onmisbare rol binnen sportverenigingen. Geen voetbal zonder scheidsrechters of vrijwilligers die de velden en zalen onderhouden, leider of trainer en ga zo maar door. Voor en achter de schermen verrichten vele vrijwilligers prachtig werk ten behoeve van het voetbal en de verenigingen in Nederland. Ook bij Noad'32 zijn vele vrijwilligers aan de slag. Onlangs vulden de leden van de club een enquête  in. Daaruit is onder meer uitgekomen dat er veel leden zijn die als vrijwilligers iets willen gaan doen. Het bestuur: 'Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze reacties.'

Iedereen die zich heeft aangemeld is op dinsdag 9 september uitgenodigd om te bekijken wat er bij NOAD’32 aan vrijwilligerswerk beschikbaar is. 'Wij horen dan graag wat mensen voor de club willen of kunnen betekenen,' Voor degene die denkt 'Hé dat is leuk, dat wil ik ook!' die is eveneens van harte welkom.

De feiten
'Graag ontvangen wij u op dinsdagavond 9 september om 19.30 in onze kantine. Voor degene die willen kunnen aansluitend om 21:00 uur de ALV volgen. Samen houden we onze vereniging sterk! Namens het bestuur van NOAD’32 Henri Raams.'Deel dit bericht met je vrienden!