donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Team Van Rijswijk wint ook in Oudenhoorn

4 augustus 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Op een supermooie keiharde kleibaan is het Team van Rijswijk zaterdagavond weer gelukt de grootste beker mee naar huis te nemen. Onder zonnige omstandigheden was het truckpull circus te gast in het Zuidhollandse Oudenhoorn. Het complete deelnemersveld was deze avond aanwezig en alle teams waren er dan ook op uit om de nodige punten voor het klassement op te strijken.

De kwalificatieronde was voor de meeste teams geen probleem. Alleen Team Renault Utrecht en Team Goorden kwamen met hun Daf door pech niet verder dan een meter of tien.

De finaleronde waarin de sleepwagen flink werd verzwaard kosten dan ook de nodige uitvallers. Als enige wist Team van Rijswijk met Kees van Dongen achter het stuur de finisch te halen. Zo laten de mannen van Team van Rijswijk weer zien op de goeie weg te zitten wat betreft bandenspanning en versnellingkeuze.

Titel
Met nog twee wedstrijden te gaan kan de tittel Nederlandskampioen het Team haast niet meer ontgaan. Dit zou voor het vierde jaar op rij zijn. Een unieke prestatie omdat het Team halverwege het seizoen hun motor in de soep draaide. Ondanks dat de reservemotor duidelijk minder vermogen heeft, weten de mannen het vermogen dat ze tot hun beschikking hebben op de juiste wijze te benutten.

(Foto team Van Rijswijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.