vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Team Van Rijswijk weer in de winning mood

14 juli 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Moest Team van Rijswijk de laatste twee wedstrijden genoegen nemen met twee derde plaatsen, nu lukte het Team van Rijswijk zaterdagavond in Rijsbergen weer met de grootste beker naar huis te gaan.

Op een supermooie gloednieuwe kleibaan in Rijsbergen kon het volledige truckpull circus de krachten onderling weer gaan meten. De kwalificatieronde was alleen voor Tinus Schilt met zijn Scania aan de zware kant. In de herkansing lukte het Tinus wel om de finish te halen.

Verzwaard
Zo zaten alle Teams in de finale, de sleepwagen werd flink verzwaard met als gevolg drie uitvallers. Met zeven teams waaronder Team van Rijswijk moest de superfinale gereden worden. Na de sleepwagen weer flink verzwaard te hebben mocht als eerste team Shavepower met hun Iveco aanhaken. Zij wisten een afstand neer te zetten van 81,38 meter.

Als tweede was het de beurt aan Team van Rijswijk met Jacco op de bok. Jacco zette de zwarte Renault op 97,82 meter stil.

Aan de resterende teams de taak om daar overheen te komen. Niemand kwam aan de serieuze afstand van Team van Rijswijk. Zo kon het team de volle 50 punten weer bijschrijven. Met nog vier puntenwedstrijden te gaan moet het gek lopen willen de mannen van Team van Rijswijk niet voor het vierde jaar op rij Nederlands kampioen worden.

(Foto Team Van Rijswijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.