donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Geslaagde dressuurdag PV LvHeA

2 april 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / WERKENDAM - Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena organiseerde afgelopen zaterdag een dressuurwedstrijd op de prachtige accommodatie Stal Brons te Werkendam. Het was een zeer geslaagde dag dankzij de vele deelnemers, de sponsoren, de professionele juryleden en het zonnige weer. De paarden en deelnemers zagen er keurig verzorgd uit en gaven alles om prijzen binnen te slepen.

De resultaten waren erg wisselend. Opvallend waren de resultaten van Debora Vos. Zij behaalde tweemaal de eerste prijs in de klasse L1, categorie DE met haar pony Alexia. Max Roeters en Wouter Kleemans waren twee van de weinige mannelijke deelnemers, toch hielden zij zich staande in de strijd tegen het hoge aantal vrouwelijke deelnemers. Max Roeters ging in de klasse M1 er met een eerste en een tweede prijs vandoor met zijn paard Ebr Vivant. Wouter Kleemans deed hetzelfde in de klasse L1/L2 met zijn paard Esther.

Wedstrijd
De volgende wedstrijd bij Stal Bronsin Werkendam door Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena vindt plaats op 30 augustus 2014.
De vereniging zal daarnaast ook nog twee Rabobank oefendressuurdagen organiseren dit jaar, waarvan de eerste op 17 mei a.s. zal zijn. De Rabobank oefendressuurdag zal plaatsvinden in Wijk en Aalburg en deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een KNHS startpas. (PV LvHeA)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.