Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Raad reserveert geld voor kunstgrasvelden'
27feb 2014

Raad reserveert geld voor kunstgrasvelden

AALBURG - Na een lange avond van vergaderen werd door een ruime meerderheid van de Aalburgse gemeenteraad het principebesluit genomen om € 862500,- te reserveren voor twee semi-kunstgrasvelden voor NOAD’32 (B-veld en oefenhoek) en één voor Wilhelmina’26.

Wel moeten nog een aantal zaken worden uitgewerkt en is ook de optie voor de fusie tussen de twee genoemse clubs niet van de baan. Voor 1 september wordt deze afweging gemaakt. De  twee clubs zijn op de korte termijn geholpen.

Stemmen
Dit besluit is een belangrijke mijlpaal naar aanleiding van het in 2011 ingezette onderzoek naar de benodigde capaciteitsuitbreiding van de velden. Aangeziende verkiezingen voor de deur staan, zal een nieuw college en een nieuwe raad voor 1 september deze afweging gaan maken. Het bestuur van Noad'32 laat als stemadvies weten: 'In de afgelopen maanden is in de Loods (clublad - red.) en op de site per politieke partij aangegeven wat hun sportbeleid is en in het bijzonder hun benadering van de situatie bij NOAD’32 en Wilhelmina’26. Maak daar gebruik van en stem wijs!'

Vóór het door wethouder De Backer tijdens de vergadering aangepaste voorstel stemden ChristenUnie, BAB, CDA, Aalburgse Alliantie en Ideaalburg voor. Tegen stemden PvdA en SGP.Deel dit bericht met je vrienden!