donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema blijft scoren

23 november 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG -  De 15 jarige Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg eindigde zaterdag heeft tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Kata in Apeldoorn op een mooie derde plaats.

Rick die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk deed mee in de categorie Kata cadetten tot 16 jaar.
Deze Nederlandse Kampioenschappen zijn voor alle Karatestijlen die aangesloten zijn bij de Karate Bond Nederland (KBN)

Welverdiend
Rick die tot de kwartfinales alle partijen gewonnen had, verloor de kwartfinale met een minimaal verschil van één vlag van de uiteindelijke Nederlands kampioen.
In de herkansingen vocht Rick zich letterlijk terug om toch op het podium te kunnen komen. Deze partijen won hij met unanieme beslissingen van de scheidsrechters met 5-0. De bronzen plak was dus welverdiend.