vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

TTV Rally wint topper van Volendam

16 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG -  Afgelopen weekend stonden de eerste wedstrijden voor de najaarscompetitie weer op het programma bij Tafeltennisvereniging Rally. Vrijdagavond streden de drie seniorenteams thuis de strijd en zaterdag was het de beurt aan de junioren.

Het eerste juniorenteam kreeg zaterdag het eerste team van Victory '55 uit Volendam in de Landelijk C competitie op bezoek. Rally had nog nooit tegen dit team gespeeld, maar de verhalen waren dat dit in degelijk ingespeeld team moest zijn. Dus de drie jongens van Rally waren uiterst gemotiveerd om dit team te kunnen gaan verslaan.

Rally met Petro van Helden, Harmen Honcoop en Tonnie Brouwers begonnen goed aan de wedstrijd, Rally kwam meteen op voorsprong, maar de Volendammers lieten zich door de Wijk en Aalburgers toch niet zo snel verslaan en kwamen terug in de wedstrijd. Maar na tien wedstrijden te hebben gespeeld was het toch Rally dat de overwinning binnen sleepte en de eerste wedstrijd won in de Landelijk C competitie van de Nederlandse Tafeltennis Bond.

Andere uitslagen zijn van dit weekend zijn:

Senioren:

Rally 1 – Irene 2 3-7
Rally 2 – De Zwaantjes 7-3
Rally 3 – Breda 6 4-6

Junioren:

Rally 1 – Victory '55 1 6-4
Rally 2 – Best 1 5-5
Rally 3 – Attaque 1 7-3

Lees meer over:

sport ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.