vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ledengebrek nekt Studio Aktief

8 juli 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Door ledengebrek ziet Studio Aktief zich genoodzaakt haar deuren van de Aalburgse vestiging te sluiten. De lokatie in Giessen blijft wel open.

Studio Aktief laat via een bericht weten: 'Het is ons in deze tijd van crisis uiteindelijk niet gelukt om voldoende leden te werven in onze vestiging van Studio Aktief in Wijk en Aalburg. Wij hebben tot onze grote teleurstelling de deuren vanaf zaterdag jongstleden daar dan ook moeten sluiten. Maar wij bieden alle leden graag en vanzelfsprekend de gelegenheid om in onze vestiging aan de Industrieweg 2  in Giessen te komen sporten en gebruik te maken van al onze faciliteiten.'
 
Opzeggen
De leden die een maandelijkse afschrijving hebben, kunnen conform de algemene voorwaarden hun abonnement met een maand opzegtermijn opzeggen. Dat kan per telefoon. De site vervolgt: 'Leden die hun abonnement in één keer betaald hebben, mogen wij geen geld teruggeven, maar zij kunnen de restanttijd van het abonnement uiteraard volledig meenemen naar de vestiging in Giessen.' Leden die via bedrijfsfitness sporten behouden hun volledige rechten om in Giessen te bewegen.
 
Opzeggen van het bedrijfsfitnessabonnement valt onder de voorwaarden van Bedrijfsfitness Nederland, Postbus 842 – 8440 AV Heerenveen, www.bedrijfsfinessnederland.nl, telefoon 0513  633 111. Aldus Studio Aktief.
 
Onbekend
John Bruurmijn, eigenaar van Studio Aktief, sloot afgelopen zaterdag dus de deuren. De leden die in Wijk en Aalburg gebruik maakten van de faciliteiten aldaar, waren maandag 8 juli nog nog niet rechtstreeks geinformeerd door de sportschool. Wat er met de lokatie aan de Azaleastraat 1 gaat gebeuren is vooralsnog niet bekend. (Archieffoto Aalburg.net: Studio Aktief in betere tijden)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.