vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Liberty Run loopt voor Toon Hermans huis

9 april 2013 (door AalburgNet)

 

AALBURG / WAALWIJK - De Liberty Run die op 5 mei in het centrum van Waalwijk gehouden zal worden en waarvan de gehele opbrengst ten goede zal komen voor het Inloophuis Toon in Waalwijk, krijgt ook de steun van Runnersfoto en Digitaalburg. Runnersfoto zal tijdens deze wedstrijd zoveel mogelijk deelnemers op de foto zetten en deze vervolgens gaan verkopen voor het goede doel.

Het Toon Hermans huis is bedoeld voor kankerpatiënten, hun familieleden en vrienden. Dit opvanghuis doet heel veel goed werk. De Liberty Run is er trots op dit jaar voor de vijfde maal te mogen bijdragen.

Actie
Runnersfoto speelt daar sympathiek op in en zet bij deze wedstrijd zoveel mogelijk deelnemers op de foto om die vervolgens te verkopen via www.runnersfoto.nl De opbrengst van deze foto’s zal ook in zijn geheel naar het goede doel gaan. Daarnaast heeft zowel Runnersfoto als Digitaalburg een gratis advertentie op de site geplaatst om er zo voor te zorgen dat de wedstrijd zoveel mogelijk belangstelling gaat krijgen.

Ook Aalburg.net draagt deze actie een warm hart toe en volgt dit voorbeeld met plezier. De redactie plaatst de advertentie daarom kostenloos én prominent op de homepage van het virtuele Marktplein van Aalburg... Alles voor de race om aandacht!

Officieel
De Liberty Run is een officieel erkende wedstrijdloop, alle opbrengsten zijn voor een goed doel en het geheel wordt georganiseerd door leden van de gemeenteraad. Die combinatie maakt de Waalwijkse Run enig in zijn soort. Voor vrouwen, mannen en kinderen.

Voor meer informatie over de wedstrijd klik hier. Inschrijven kan op www.inschrijven.nl en op de wedstrijddag kan dat bij het wedstrijdsecretariaat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.