donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Wisselende resultaten bij Rally

8 april 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen weekend moest er weer getafeltennist worden voor de zevende ronde in de competitie voor de junioren en senioren.
Dit ging gepaard met wisselend resultaat voor de teams van Rally.

De junioren van Rally 1 moesten in hun landelijke competitie naar Den Haag om punten te scoren voor het kampioenschap in Landelijk C.
De uitwedstrijd tegen St.Hoger/TSB 3 werd met 4-6 gewonnen door Rally. Grote man was Petro van Helden, hij won alle drie zijn partijen.
Rally staat nu op een goede tweede plaats en moet volop aan de bak om nog kans te maken op de eerste plaats.

Rally 2 junioren moesten tegen Kruiskamp 81 2 uit Den Bosch, de jongens van Rally 2 hebben het zwaar in deze competitie en verloren met ruime
cijfers van Kruiskamp, uitslag 0-10.

Het jongste team van Rally begint lekker punten te sprokkelen in hun competitie, Rally 3 heeft het ook moeilijk in deze groep, maar ze komen langzaam op gang. Rally 3 moest tegen ATTC '77 2 en hebben de punten zeker nodig. Jammer genoeg verloren ze met 6-4, beste man van Rally was Andre Geleijnse met drie winstpunten.

Punten
Het eerste senioren team van Rally moest het opnemen tegen Smash 2, Rally 1 startte deze wedstrijd met de meest jongste opstelling die er mogelijk was. Het werd een moeilijke pot maar door vechtlust tegen het meer ervaren team van Smash werd er toch knap met 5-5 gelijk gespeeld.
Beste man van deze wedstrijd was Corne Treffers met twee winstpunten.

Bij Rally 2 nam De Zwaantjes 2 afgelopen vrijdagavond de meeste punten mee naar huis. Rally verloor met grote cijfers 2-8.
Erik van Berkel wist de schade nog te beperken door twee punten binnen te slepen voor Rally.
 
Rally 3 draait nog volop mee voor het kampioenschap in de zevende klasse. Rally moest tegen de nummer 2 SV Red Star '58 7 en moest zoveel mogelijk punten halen om mee te blijven doen. Rally won deze avond met 7-3 van de concurrent. Henk Timmermans, Wilfred Lijftogt en Evert van Straten wonnen allen twee wedstrijden en de dubbel werdook door Rally 3 binnen gesleept.

Uitslagen

Senioren
Rally 1                 -  Smash 2                     5 -  5
Rally 2                 -  De Zwaantjes 2         2 -  8
Rally 3                 -  SV Red Star '58 7      7 -  3

Junioren
St.Hoger/TSB 3     -  Rally 1                       4 -  6
Kruiskamp 81 2     -  Rally 2                    10 -  0
ATTC '77 2            -  Rally 3                         6 -  4

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis tennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.